Apple TV 4K; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar:

In deze video gaan we kijken naar een apparaatje wat de meeste mensen wel bekend is, de Apple TV. Er is weer een nieuwe versie beschikbaar, de Apple TV 4K, en in deze video gaan we eerst even kijken naar de verschillen tussen deze variant en zijn voorganger, de 4.
Als eerste, zoals de naam al zegt, heeft hij nu de mogelijkheid om 4K materiaal af te spelen, een veel hogere resolutie dan zijn voorganger met FHD.
Hierdoor heb je dus een veel gedetailleerder en scherper beeld, maar ook de kleuren zijn vooruit gegaan, need hij heeft nu ook assist voor HDR10 en Dolby Imaginative and prescient.
Kleuren zullen veel natuurgetrouwer en helderder overkomen, zodat al je movies en collection echt van je scherm afspatten, maar let er wel op dat voor zowel 4k, HDR en Dolby Imaginative and prescient je een geschikte TV nodig hebt.
Om dit alles mogelijk te maken heeft de Apple TV 4k nu de A10X fusion chip aan boord in plaats van de A8 in de 4, wat niet alleen voor dat sterk verbeterde beeld zorgt maar ook voor een nog soepeler lopend apparaat over het algemeen.
Sinds de 4e generatie heb je ook de mogelijkheid om by way of TVOS en de appstore applicaties te downloaden om de functionaliteiten van je mediaspeler uit te breiden. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je belangrijk vindt en dat downloaden, om hem helemaal naar je eigen wens aan te passen, maar ook de populaire spelletjes kun je direct spelen op je Apple TV.
Deze bestuur je met behulp van de distant, die naast het touchpad ook een gyroscoop en versnellingssensor heeft, dus ook bewegingen kan registreren.
Het fijne van de distant is dat je met Siri ook gesproken commando’s aan je apple TV. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen, laat me het tweede seizoen van stranger issues zien, of als je iets aan het kijken bent zeg je gewoon wat zei hij nou web, zodat hij 15 seconden terug gaat in je serie en het nog even kunt terugkijken.
De distant laad je op door middel van de Lightning-ingang aan de onderkant, en gaat met een volle accu ongeveer three maanden mee.
Als we naar het uiterlijk gaan kijken zien we geen veranderingen op het kastje, wel op de distant met de nieuwe witte ring.
Achterop zien we wel dat de USB-C poort is verdwenen, en de ethernetpoort is nu Gigabits ethernet, voor veel hogere en stabielere snelheden om dus bijvoorbeeld 4k mogelijk te maken.
Ook werkt hij nu op bluetooth 5.Zero ipv 4.0, voor betere en stabielere verbindingen met bijvoorbeeld bluetooth headsets of andere accessoires.
Hij komt wederom in twee varianten, de 32gb en 64 gb versie afhankelijk of je veel wilt downloaden.
Qua verschil is er met de 4e generatie in de mogelijkheden niet heel veel veranderd, maar heb je nou een 4k television en wil je altijd genieten van de hoogste kwaliteit media, dan is de improve zeker de moeite waard.
Meer informatie/bestellen? Coolblue.nl/be

source